Шампињони со сланина на Скара

250 грама

180 ден.

Кравјо Сирење

250 грама

150 ден.

Пршута

100 грама

150 ден.

Mozzarella Cheese

100 грама

150 ден.

Поховани Тиквиња

90 ден.

Брокула на Путер

200 грама

90 ден.

Поховани Прстени од Кромид

60 ден.

Колбас

130 грама

90 ден.

Чадена Сланина

120 грама

90 ден.

Поховани Зденки

300 грама

190 ден.

Похован Кашкавал

250 грама

190 ден.

Биено Сирење на Скара

250 грама

200 ден.

Чајна Златиборац

100 ден.

Кулен Златиборац

100 грама

100 ден.

Помфрит со сирење

100 ден.

Маслинки

100 грама

50 ден.

Леб

50 ден.

Помфрит

300 грама

90 ден.

Брускети

80 ден.

Вашата кошничка

Вашата кошничка е празна.

Резервирај