Пилешки Стек

200 грама

160 ден.

Пилешки прсти

250 грама

170 ден.

Похован стек

180 грама

190 ден.

Похован стек во кари сос

200 грама

240 ден.

Пилешки Ражнич

200 грама

160 ден.

Роловано пилешко

200 грама

160 ден.

Пилешки Двојник

250 грама

200 ден.

Пилешко во Кари сос

300 грама

200 ден.

Пилешко на Коцки

150 грама

120 ден.

Ребра во фурна

300 грама

280 ден.

Роловано свинско

200 грама

160 ден.

Селско месо

300 грама

280 ден.

Свинско Каре на Коцки

150 грама

140 ден.

Свински Ражнич

200 грама

160 ден.

Свинска Вешалица

200 грама

220 ден.

Вашата кошничка

Вашата кошничка е празна.

Резервирај