Кој сме ние?

Нашата гордост –Pub Connect е отворен 2015 година, исто така сместени во Комплексот Кеопс, создаден за да се заокружи брендот Connect. Создадовме место каде што ќе уживате со вашите пријатели во прекрасна храна, пијалок, опуштена атмосфера создадена од страна на грижливиот персонал.

ПРОСЛАВИ - Доколку имате посебна желба за мени по ваш вкус (надвор од нашата стандардна понуда) , нашиот тим Ви стои на располагање за модификација и дополнување на менијата...

КОКТЕЛИ - Посакувате Вашата коктел-забава да биде успешна и по сите стандарди, а вашите гости да бидат задоволни од услугата, храната и забавата... повелете во Pub Connect. Нашиот тим Ви стои на располагање за организацијата на коктелот да помине во најдобар ред...

СВАДВЕНИ ВЕСЕЛБИ - Со одличниот простор и ресторан за 250 лица и одличната понуда на свадбени менија, единствено што треба да се грижите се вашите покани и добро да се одморите пред големиот ден... Доколку имате потреба од помош при изборот на храна, музика, фотограф, камерман лимузина или други услуги нашиот тим Ви стои на располагање...

Поминете незаборавни моменти заедно со нас...

Испрати твој коментар..


vladimir

Поставено на: 07/03/2016

Dali slikite od zabavite ke bidat postaveni na vasata web strana???

Вашата кошничка

Вашата кошничка е празна.

Резервирај