2017-04-01

Маскембал

DJ Mask

2016-12-31

Среќна нова година

Вашите омилени ЈУ хитови

2016-09-20

КЛИМАТИЗИРАНО

!!!!!!! ЕДИНСТВЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА СО КЛИМАТИЗИРАНИ ЛЕТНИ БАВЧИ - CONNECT 2 и PUB CONNECT !!!!!!!!!!

2016-07-06

Големо отварање

Connect Beach-Сливница -Ресен- Преспанско езеро

Резервирај