Пица со пршута мала

Печеница,кашкавал,печурки,доматен сос.

150 ден.

Пица со пршута голема

Печеница,кашкавал,печурки,доматен сос.

300 ден.

Пица со пилешки стек мала

Стек,кашкавал,печурки,доматен сос.

140 ден.

Мексикана Мала

Кулен,кашкавал,печурки,доматен сос.

140 ден.

Маргарита Голема

Доматен сос, кашкавал.

200 ден.

Капричиоза Мала

Шунка,кашкавал,печурки,доматен сос.

120 ден.

Капричиоза Голема

Шунка,кашкавал,печурки,доматен сос.

240 ден.

Пица со Печеница Мала

140 ден.

Вегетаријана Голема

Домат, пиперка, кашкавал, печурки, маслинки, доматен сос.

240 ден.

Пица со Врат Голема

Врат,кашкавал,печурки,доматен сос.

280 ден.

Пица со Врат Мала

Врат,кашкавал,печурки,доматен сос.

140 ден.

Пица со Печеница Голема

280 ден.

Вегетаријана Мала

Домат, пиперка, кашкавал, печурки, маслинки, доматен сос.

120 ден.

Маргарита Мала

Доматен сос, кашкавал.

100 ден.

Мексикана Голема

Кулен,кашкавал,печурки,доматен сос.

280 ден.

Панцерота

100 ден.

Пица со пилешки стек голема

Стек,кашкавал,печурки,доматен сос.

280 ден.

Пица со сланина голема

Сланина,кашкавал,печурки,доматен сос.

280 ден.

Пица со сланина мала

Сланина,кашкавал,печурки,доматен сос.

140 ден.

Connect Пица мала

Врат, печеница, кулен, печурки, доматен сос, кашкавал.

150 ден.

Connect Пица голема

Врат, печеница, кулен, печурки, доматен сос, кашкавал.

300 ден.

Пица со туна мала

Туна, печурки, кашкавал, маслинки, доматен сос.

140 ден.

Пица со туна голема

Туна, печурки, кашкавал, маслинки, доматен сос.

280 ден.

Резервирај