Брускети

80 ден.

Помфрит

300 грама

90 ден.

Леб

50 ден.

Маслинки

100 грама

50 ден.

Помфрит со сирење

100 ден.

Кулен Златиборац

100 грама

100 ден.

Чајна Златиборац

100 ден.

Биено Сирење на Скара

250 грама

200 ден.

Похован Кашкавал

250 грама

190 ден.

Поховани Зденки

300 грама

190 ден.

Чадена Сланина

120 грама

90 ден.

Колбас

130 грама

90 ден.

Поховани Прстени од Кромид

60 ден.

Брокула на Путер

200 грама

90 ден.

Поховани Тиквиња

90 ден.

Mozzarella Cheese

100 грама

150 ден.

Пршута

100 грама

150 ден.

Кравјо Сирење

250 грама

150 ден.

Шампињони со сланина на Скара

250 грама

180 ден.

Резервирај