Млечна Класик 4 лица

Биено сирење, овчки кашкавал, кравји кашкавал, овчо сирење, кајмак, тиро, урнебес, леб, декорација(домат, краставица, магдонос). 1300гр

780 ден.

Млечна Класик 2 лица

Биено сирење, овчки кашкавал, кравји кашкавал, овчо сирење, кајмак, тиро, урнебес, леб, декорација(домат, краставица, магдонос). 700гр

470 ден.

Сувомесната Класик 2 лица

Пршута, кулен, печеница, свински чаден врат, чадено пилешко филе, чајна, тиро салата, маслинка, леб, декорација(домат, краставица, магдонос). 600гр

450 ден.

Сувомесната Класик 4 лица

Пршута, кулен, печеница, свински чаден врат, чадено пилешко филе, чајна, тиро салата, маслинка, леб, декорација(домат, краставица, магдонос). 1100гр

780 ден.

Посна класик за 4 лица

Виџис, печурки, вргањ, печурки шампињони, брокула, тиквиња, црн патлиџан, туна, вариво. 1200гр

650 ден.

Зеленчукова Класик 2 лица

Вргањ на скара, брокула на путер, шампињони на скара, тиквиња на скара, полнета пиперка со изварка, круна од домат со павлака, црн патлиџан-триестино, прстени од кромид на скара, леб, декорација(лимон, магдонос). 600гр

400 ден.

Зеленчукова Класик 4 лица

Вргањ на скара, брокула на путер, шампињони на скара, тиквиња на скара, полнета пиперка со изварка, круна од домат со павлака, црн патлиџан-триестино, прстени од кромид на скара, леб, декорација(лимон, магдонос). 1200гр

650 ден.

Похована Класик 2 лица

Поховани пилешки прсти, похован кашкавал, поховано биено сирење, пилешки крокети, поховани тиквиња, поховани прстени од кромид, татар сос, леб, декорација(лимон,магдонос). 700гр

450 ден.

Пилешка Класик 2 лица

Пилешка ролована, пилешки прсти, пилешко зачинето на коцки, пилешки крилца и копанчиња, пилешки крокети, пилешки ражнич со печурки, помфрит со сирење, дресинг, леб, декорација(магдонос, лимон). 700гр

450 ден.

Пилешка Класик 4 лица

Пилешка ролована, пилешки прсти, пилешко зачинето на коцки, пилешки крилца и копанчиња, пилешки крокети, пилешки ражнич со печурки, помфрит со сирење, дресинг, леб, декорација(магдонос, лимон). 1300гр

750 ден.

Месна Класик 2 лица

Пикант колбаси, свинско каре на коцки зачинето, свински ражнич со кромид и печурки, свинска ролована, чешел од чадена сланина, коктел ќофте помфрит, дресинг, леб, декорација. 700гр

480 ден.

Похована Класик 4 лица

Поховани пилешки прсти, похован кашкавал, поховано биено сирење, пилешки крокети, поховани тиквиња, поховани прстени од кромид, татар сос, леб, декорација(лимон,магдонос). 1300гр

750 ден.

Месна Класик 4 лица

Пикант колбаси, свинско каре на коцки зачинето, свински ражнич со кромид и печурки, свинска ролована, чешел од чадена сланина, коктел ќофте помфрит, дресинг, леб, декорација. 1300 гр

850 ден.

Посна класик за 2 лица

Виџис, печурки, вргањ, печурки шампињони, брокула, тиквиња, црн патлиџан, туна, вариво. 600гр

400 ден.

Резервирај