Сендвич со стек

140 ден.

Ладен Сендвич со Печеница

100 ден.

Пирошки

150 грама

100 ден.

Палачинки Солени

120 ден.

Ладен Сендвич со Пршута

120 ден.

Ладен Сендвич со Шунка

100 ден.

Ладен Сендвич со Кулен

100 ден.

Клуб Сендвич

120 ден.

Омлет

80 ден.

Селска кајгана

130 ден.

Резервирај