Кој сме ние?

Connect 1 е еден од најпопуларните места во Битола, сместен во самиот центар на битолското корзо, локал за кафе и ноќен живот. Во 2014 година ја добивме и наградата од Битолски весник за најдобар локален бизнис.

Беспрекорен избор на пива на располагање. Шампањ сплотен да се создаде пенливи изненадувања. Коктели за сечиј скокотлив вкус. Алкохолни пијалаци послужени на вкусен начин.

И виски ... ирски, шкотски, американски и јапонски ... млади, стари и многу стари. А вино за секој вкус и меурчиња за секоја пригода, сите сервирани со шарм, во оргинален ентериер кој е неспоредлив. Кога ќе дојдете тука, останете некое време и уживајте во крајот на шанкот, во некоја удобна фотеља , или заедно со твоето друштво во центарот на настаните. Секој викенд најдобра музика и диџеи за да се задржи текот на играта.

Испрати твој коментар..


petar

Поставено на: 05/03/2016

top vi e noviot sajt

Резервирај