За Нас

Почнавме нетолку одамна 2012 година со Кафе бар Connect 1 и секоја година ви приредуваме нови задоволства изненадувања… секоја последователна година.Connect 2-кафетерија, па следниот Pub Connect, за денес да го создадеме ова совршенство од се она што ние го знаеме и умееме да го работиме - кафе бар , кафетерија , пуб и ресторан сега сето споено и сместено на оваа совршена пространа плажа, сместена на една од најубавата природна убавина која Македонија ја има – Преспанското езеро, тoа е Connnect Beach – Сливница. Овде го споивме нашето знаење, нашите успеси , цело наше постоење, создаваме место во кое ние заедно со вас ќе поминеме и создадеме нови заеднички спомени!

Резервирај